Een overzicht van 2022 bij Mr Jones replica horloges

Al snel merkten we echter een verschuiving. Onze klanten, op lange en korte termijn, hebben echt de handen ineen geslagen om ons te ondersteunen. Voordat we het wisten, verkochten (en maakten) we meer horloges dan ooit tevoren. Door de overweldigende steun konden we ook ons ​​kleine team vergroten.

Dus namens ons hele team wil ik je enorm bedanken als je dit jaar bij ons hebt besteld, een van onze berichten op sociale media hebt gedeeld, je replica horloges tag heuer aan een vriend hebt laten zien, hebt deelgenomen aan een van onze onze wedstrijden. We zijn ongelooflijk dankbaar voor uw steun.

Januari
Als u ons bedrijf al een tijdje volgt, herinnert u zich misschien dat we u een grote enquête per e-mail hebben gestuurd. We hebben je verschillende vragen gesteld over je voorkeuren, te maken met horlogebandjes, maten, designs en onze marketing. De resultaten waren fantastisch, velen van jullie hadden gelijkaardige ideeën en suggesties, dus we werken er hard aan om deze dingen in de praktijk te brengen.

Een paar dingen die we tot nu toe hebben gedaan: we hebben extra riemopties toegevoegd (in felle kleuren) en we hebben het ontwerp van de kast iets aangepast – de kast is even groot, maar het glas is groter, dus het ontwerp/ gezicht is beter zichtbaar.

Deze maand waren we verheugd om opnieuw met Marion Labbez te werken aan een nieuw verguld horloge in beperkte oplage, The Ascendent.

Dit replica horloges omega completeert een set van vier die Marion heeft ontworpen, die elk een ander element belichamen. In deze serie is The Ascendent het element aarde.

Allereerst wil ik je een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Ik denk dat we allemaal duimen voor een helderder en rustiger jaar.

Ik schrijf elk jaar deze overzichtsblogs voor jullie om de ontwerpen die we hebben gemaakt en de getalenteerde mensen waarmee we hebben gewerkt te delen, maar dit jaar voelt heel anders om over te schrijven.

Wat een jaar was 2022 voor ons kleine bedrijf. We werden getroffen door de pandemie, maar niet op de manier waarop we aan het begin van het jaar hadden verwacht.

In het voorjaar (toen de Britse regering het eindelijk allemaal serieus begon te nemen) kreeg het VK te horen dat het thuis moest blijven. We pakten al ons gereedschap in, bestelden extra’s waar nodig en het hele team begon vanuit huis te werken (behalve Paul en Ellen, onze printtechnici, die in afwisselende diensten vanuit de werkplaats werkten).

De hele wereld stond op scherp, veel mensen raakten hun baan kwijt, er was veel zorgen en verwarring over ondersteuning. Als gevolg hiervan gaven mensen (inclusief ons team) voorzichtig geld uit en de verkoop van onze replica horloges forum vertraagde echt. Op dat moment maakten we ons grote zorgen over de toekomst van ons kleine bedrijf.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.