O N S
V E R H A A L

“Heerlijk genieten van pizza’s met een uitstekend knapperige bodem en daarna tot laat genieten van de BRANDKACHEL als tuinhaard”

De Brandkachel is ontstaan in het plaatsje Brand in Oostenrijk. Daar hebben we ervaren hoe lekker eigengemaakte pizza’s kunnen zijn en hoe heerlijk het is om vervolgens om een tuinhaard te zitten to laat in de avond. Dit hebben we gecombineerd in de Brandkachel Outdoor een robuuste pizza oven, barbecue en tuinhaard gemaakt van Cortenstaal wat het mooie geroeste uiterlijk geeft zonder dat het staal doorroest, de roest is de natuurlijke bescherming.

Naast dit genieten is het ook van belang een nieuw product te introduceren die geavanceerde mogelijkheden biedt, een mooie grote pizza steen van 40×40 cm, de kachel op wielen kunnen leveren zodat u gemakkelijk de zware kachel kan verplaatsen en een deur met groot venster zodat u het vuur in de gaten kan houden tijdens het pizza bakken, de warmte in de kachel en steen blijft waardoor er minder hout gebruikt wordt. Na het bakken/koken kan de deur er gemakkelijk af geschoven worden waardoor de Brandkachel een tuinhaard wordt en naar de zithoek gereden kan worden.

Daarnaast is het niet alleen leuk maar zeker ook een idee met een sociaal oogmerk. De BRANDKACHEL wordt gemaakt in de sociale werkplaats in IJsselstein. Samen met het team in IJsselstein is de Brandkachel uitgebreid getest en vervolmaakt tot het product dat het nu is geworden. Men is trots op de Brandkachel. Tevens is de Brandkachel BV gestart met het herinvesteren van de opbrengst in het opzetten van de BrandKoffie Farm Uganda, rolex horloges replica een koffie plantage in centraal Uganda waar we boeren de kans bieden om koffie te gaan verbouwen en een goede inkomsten voorziening te gaan realiseren.

O N S  T E A M

DERK JAN DRENTH

AUKE DE VRIES

JIM TERSTEEG